Info útil

Horaris:

La sortida de les dues curses i la caminada (i categoria sub-15) serà a les nou del matí.

Recomanem arribar amb temps a Berén per tal de poder aparcar amb tranquil·litat. Hem habilitat un aparcament a l’entrada de Berén (places limitades) i un segon pàrquing a 500 metres del poble. Des d’aquest segon espai hem obert un corriol per arribar fins a la zona de recollida de dorsals i sortida (veure mapa).

A les 8.30h es tallarà l’accés rodat al poble amb l’objectiu de resguardar els corredors, facilitar el control de dorsals i permetre la instal·lació del punt de sortida. Insistir de nou en avançar la vostra hora d’arribada a Berén!

Si sou amics i/o coneguts que participeu a la cursa, compartiu vehicle per disminuir el volum de cotxes. 

Horari d’entrega de dorsals: de 07:45 a 08:40h. (veure mapa). Amb l’objectiu de generar pocs residus, demanar-vos que porteu els vostres imperdibles! 

A les 8:45 començarà el control de dorsals, i a les 8:50 es farà el ‘breafing’ previ a la sortida de la cursa.

A les 12.30 hores farem l’entrega de premis als primers classificats i un sorteig d’obsequis.

Enguany, oferim el servei de GUARDERIA! L’objectiu és el de concilar família i esport. Des de les 8.45 hores (un quart d’hora abans de la sortida) ens farem càrrec de la vostra quitxalla. Als menuts els haureu de recollir quan finalitzeu la cursa. Aquesta proposta/servei és exclusiu pels que formalitzeu la inscripció. Durant l’estona que esteu corrent o caminant els nens i nenes faran jocs i cucanyes i si el temps ho permet una petita sortida pel poble i el seu entorn més proper. No patiu, els deixeu en bones mans! Si hi esteu interessats, podeu enviar-nos un missatge al nostre perfil d’Instagram: @berenstquiri i continuem la comunicació.

Material Obligatori:

CALDRÀ QUE PORTEU EL VOSTRE GOT plegable o alguna mena de sistema per hidratar-vos perquè no hi haurà gots de plàstic als avituallaments!

Als inscrits, us enviarem un document amb les indicacions d’última hora.

GRÀCIES PER FER-NOS CONFIANÇA I PARTICIPAR A LA CURSA! QUE DISFRUTEU!!

Entrega dorsals

Arribada / WC

Control de dorsals / Breafing

Sortida